Firmatur med aktivitetar

Eit besøk i aktivitetsparken egner seg perfekt for både små, mellomstore og større bedrifter som skal ha ein aktivitetsdag for sine tilsette.

Med ein kapasitet på 175 klatrende så har vi mulegheit for å arrangere større arrangement med aktivitetar som passar for alle ferdigheitsnivå og aldrar. Vi kan også ta imot små grupper både i og utanfor faste opningstider. Vi har ein minstepris som tilsvarar 20 persor for å opne parken for ei enkelt gruppe og her kan vi tilby opplegg både vekedagar, helg eller på kveldstid.

Lagbygging / Teambuilding

Vi har utvikla fleire ulike “teambuilding” opplegg. For grupper under 15 pers har vi ein individuelle konkurranse som heiter 5-kamp. Her konkurrerer vi i 5 varierte øvelsar som krev både presisjon, smidigheit, balanse og teknikk.

For større grupper så har vi laga ein lagkonkurranse som heiter Lagkamp. Då deler vi gruppa opp i lag på 4-6 personar og konkurrerer i 5 øvelsar der ein må samarbeide godt for hente poeng i alle øvelsane. Varigheit er om lag ein time.

Lagkamp kan vi også levere som ein enkeltståande aktivitet og vi kan til og med flytte på oss og halde den utanfor aktivitetsparken – heile året. Vi har avtalar med Valldal Fjordhotell, Blåtind Boutique Hotel og Union Geiranger på dette.

 

Matservering

Her i aktivitetsparken er det lagt til rette for grilling med to store vedfyrte grillar som vi fyrer opp. Under tak har vi sitjeplassar til ca 30 personar, og mange fleire ute.

Mange vel å ta med eigen grillmat og tilberede denne sjølv. Men vi kan også hjelpe med å servere ulike matrettar dersom det er ønskelig. Vi samarbeider med fleire leverandørar av catering.

 

Forslag til program

Dersom ein ønsker ein full dag her så har vi god erfaring med å sette opp program for dette. Vi startar med 3 timar klatring, deretter ein times pause med grilling før vi avsluttar med ein lagkamp for heile gruppa til slutt. Totalt 5 timar.

Har ein kortare tid til disposisjon så kan ein velge vekk delar av programmet. Eit ettermiddagsprogram kan til dømes vere klatring frå kl 17-19 og deretter mat og litt sosialt utover kvelden. Og har ein endå kortare tid tilgjengelig så kan vi sette opp kun ein lagkamp som tek omlag ein time.

 

Samarbeidspartnarar

Vi samarbeider både med andre aktivitetsbedrifter og overnatting i området og kan også hjelpe til med å sette opp program over fleire dagar. Om det skal vere rafting, juving, kajakk, yoga, sauna, escape labyrint, eller bowling så kan vi få til det meste!

 

Kontakt oss for eit tilbod

Send oss ein e-post på post@valldalaktivitetspark.no eller ring oss på 480 90 599 så kan vi saman finne eit opplegg som passar di bedrift!