Firmatur med aktivitetar på Sunnmøre

Klatring, aktivitet og samling rundt bålet

Er du den på jobben som alltid får ansvaret for å ta med gjengen på tur? Ta det heilt med ro, vi har opplegget klart. Alt du må å gjere er å ta kontakt, så fiksar vi resten. Valldal ligg godt plassert på Sunnmøre med passeleg reiseavstand både frå Ålesund og Molde når ein skal på firmatur for ei helg.

Klatrepark

Valldal Aktivitetspark har alt du treng for ein dag eller ettermiddag med moro. Høgdeskrekk seier du? Ingen problem. Vi har klatreløyper som passar til dei som synes det høyrest skummelt ut, og klatreløyper for dei som treng ei skikkeleg utfordring. Faktisk har vi over ein og ein halv kilometer med løypenett i tre og stolpar, så her kan ein velje i fleng.

 

Lagbygging / Teambuilding

I tillegg har vi fleire aktivitetar på bakkenivå som involverer heile gruppa samtidig, og som garantert vil få fart på lattermusklane også. Vi har utvikla eigne opplegg både for små og store grupper der dei mindre gruppene kan prøve seg i ein femkamp og dei større gruppene i lagkamp. Aktivitetane her er allsidige og passar for dei aller fleste. Gjennomføringa tek om lag ein time alt etter gruppestorleik.
Lagkamp kan vi også levere som ein enkeltståande aktivitet og vi kan også flytte på oss og halde den utanfor aktivitetsparken – heile året. Vi har avtalar med Valldal Fjordhotell og Blåtind Boutique Hotel på dette.

 

Mat og drikke

Dagen kan ikkje berre handle om fart og spenning. Vi har ei veldig koseleg utestove med vedfyrte grillar, bord, benkar, og plass til mange. Her kan ein kose seg ute eller under tak, ta med eigen grillmat og slappe av etter at aktiviteten er over.
For grupper som gjerne vil vere i parken aleine går det fint å leige utanfor ordinær opningstid. Dei lange, lyse sommarkveldane gjer det muleg å gjere seg ferdig på arbeid for deretter å sette kursen mot ein kjekk kveld i Valldal Aktivitetspark.

 

Samarbeidspartnarar

Vi samarbeider både med andre aktivitetsbedrifter og aktivitetsbedrifter og overnatting i området og kan også hjelpe til med å sette opp program over fleire dagar. Om det skal vere rafting, juving, kajakk, yoga, sauna, escapelabyrint, eller bowling så kan vi få til det meste!

 

Kontakt oss for eit tilbod

Priseksempel for 20 personar; kr 450,- pr person (klatring og lagkamp).

Send oss ein e-post på post@valldalaktivitetspark.no eller ring oss på 480 90 599 så kan vi saman finne eit opplegg som passar di bedrift!